Efteling

Restaurant dichtbij de Efteling?

Kom gezellig tafelen met de hele familie op slechts 5 minuten van de Efteling. Een betoverend dagje Efteling of een wandeling in de Loonse en Drunense Duinen verdient natuurlijk een smakelijke afsluiting. Bij Grand Café Du Nord ben je daarom welkom met de hele familie, we hebben immers plek genoeg. Onze kaart doet bij jong en oud het water in de mond lopen. Behalve een speciaal menu voor de kids is er voor de wat grotere honger een heerlijke kop soep, smakelijke salade, goed stuk vis of een grillburger bereid in onze Josper oven. Sprookjesachtig lekker & Restaurant dicht bij Efteling.

Een tweede thuis voor een jong en oud!

Na een dagje in de Efteling wilt u natuurlijk genieten van het samenzijn met vrienden, collega’s of familie. Sluit uw dag in het pretpark af in stijl bij Grand Cafe du Nord. Kom voor een na-borrel of heerlijk diner op slechts 5 minuten rijden. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu, voor hun ouders een heerlijk culinair hoogtepunt van de dag. Is het een mooie zomerdag? Dan kunt u ook heerlijk aanschuiven op ons terras dat uitkijkt op het Anton Pieck plein in Kaatsheuvel.
Reserveer nu online een plek in ons restaurant of neem contact met ons op door te bellen naar 0416 -745450.

Ambiance

De ambiance bij DU NORD is het beste te beschrijven als gastvrij met een eigentijds randje. Gasten kunnen er op hun eigen manier genieten. In knusse huiskamerzitjes, aan een tafel voor twee of meer, bij de relaxte bartafels of op het verwarmde tuinterras waar het nagenoeg het hele jaar zomer is. Elke hoek van het speciaal ontworpen interieur heeft zijn sfeer. Zowel het eten, de service als de sfeer zetten zich helemaal naar de hand van gast.

Ons Menu

Onze keuken probeert uw verwachtingen te overtreffen zonder dat de prijzen uit de bocht vliegen. Onze dinerkaart is zo samengesteld dat deze voor ieder wat wils te bieden. Van een compleet driegangenmenu tot en met lekkere salades.
Onze chef is gespecialiseerd in bereiden van diverse vleesgerechten in de veel geroemde JOSPER oven. Deze oven werkt uitsluitend op houtskool en is een combinatie van een oven en een grill. Josper geeft de gerechten een unieke smaak met behoud van textuur en sappigheid. Dankzij de Josper is de biefstuk op uw bord geen gewone biefstuk meer. Het is biefstuk pur sang. Ontzettend mals, vol van smaak en sappig.